Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για κυκλοφορία συλλογής με τίτλους remastered της σειράς Metal Gear Solid

*
Αναφορές λένε πως η Konami ετοιμάζει μια σειρά από remasters τίτλων του franchise Metal Gear Solid για κυκλοφορία τους υπό τη μορφή συλλογής. Πρόκειται για τους πρώτους τρεις τίτλους της σειράς: το Metal Gear Solid του 1998 (PlayStation), το Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty του 2001 (PlayStation 2) και το Metal Gear Solid 3: Snake Eater του 2004 (PlayStation 2).

Πολλά μέσα του εξωτερικού επικαλούνται αξιόπιστες πηγές και ισχυρίζονται πως το κινέζικο studio Virtuos έχει αναλάβει την ανάπτυξη του remaster του Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Ένας από τους υποστηρικτές της έντονης φημολογίας που έχει ξεσπάσει είναι ο AestheticGamer, ένας γνωστός leaker, ο οποίος συνεχίζει λέγοντας πως το remastered collection του Metal Gear Solid θα κυκλοφορήσει για όλες τις πλατφόρμες. Κάτι που σημαίνει ότι, εφόσον τα παραπάνω ευσταθούν, η κυκλοφορία του προορίζεται για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.


Όσο πιθανά και αν ακούγονται τα παραπάνω, θα τα πιστέψουμε μόνο όταν τα ανακοινώσει η ίδια η Konami.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*